Despre noi

Grădiniţa cu Program Prelungit "Sfântul Nicolae" situată în strada Negru Vodă nr.139, unitate cu personalitate juridică, îi este arondată GPN Nr. 9 situată în strada Carpati la parterul blocului D22 fiecare fiind poziţionată în puncte geografice diferite ale municipiului.

Gradinta Sf. Nicolae Gradinta Sf. Nicolae Gradinta Sf. Nicolae Gradinta Sf. Nicolae Gradinta Sf. Nicolae

Grădiniţa cu Program Prelungit "Sfântul Nicolae" creează ambientul de colaborare, disponibilitate, calm şi bună dispoziţie pentru toţi copiii care sunt educaţi aici, să poată creşte şi profita de şanse egale de educaţie şi instruire.

Informaţii cantitative:

În anul şcolar 2024/ 2025 avem un efectiv de aproximativ 200 de prescolari repartizaţi pe grupe – 8 grupe:

  • 6 grupe cu program prelungit – 150 copii
  • 2 grupe cu program normal – 50 copii
  • Sălile de activități sunt dotate cu mobilier și materiale didactice adecvate vârstei și concepute pentru a ajuta copiii să învețe într-o modalitate structurată și în același timp distractivă
  • Structura sălilor: săli de grupă, sală multimedia, bibliotecă, sală de mese, cabinet metodic, cabinet psiholog/logoped, cabinet medical, izolator, săli de baie pentru copii, sală de baie pentru adulți, bloc alimentar (conform standardelor de siguranță si igienă alimentară)
  • Spațiul exterior este generos (1200 mp) la Sfântul Nicolae”situată în strada Negru Vodă nr.139, incluzând spații cu amenajare specială spații de joacă (tobogane, leagăne, arcadă, nisipar), jucării de exterior (căsuțe, balansoare, tobogan, mașinuțe, triciclete, trotinete), ,spațiu cu gazon natural și pentru relaxare
  • Spațiul exterior este de asemenea destul de generos (peste 1000 mp) de la GPN Nr. 9 situată în strada Carpati la parterul blocului D22 incluzând spații cu amenajare specială spații de joacă (tobogane, leagăne, nisipar)

Activitatea didactică se bazează pe experienţa cadrelor didactice bine pregătite, absolvente de studii superioare, cu o formare profesională permanentă, care folosesc o metodologie creativă şi participativă în parteneriat cu familia.

Preocuparea permanentă a cadrelor didactice este aceea de a adapta activităţile particularităţilor de vârstă şi individuale ale copiilor şi intereselor manifestate de aceştia.

Adaptând sarcinile la ritmul propriu şi trebuinţelor copilului, sprijinim formarea autonomă a acestuia, dezvoltarea preşcolarului de a interacţiona cu alţi copii, cu adulţii, cu mediul, de a dobândi cunoştinţe, deprinderi, atitudini şi conduite noi, necesare acestuia la intrarea în şcoală şi pe tot parcursul vieţii.

17

Cadre didactice cu specialitatea de profesor învățământ preșcolar

14

Personal auxiliar îngrijire

3

Personal auxiliar administrativ financiar

1

Secretar

2

Asistent medical

253

Copii repartizaţi pe grupe

Carte de vizită

Oferă-i copilului tău un viitor mai luminos